Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του νερού την Παρασκευή 13 Μαρτίου ο σύλλογος διδασκόντων του 12ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Άρτας αφού συνεδρίασε το εκπαιδευτικό διδακτικό προσωπικό αποφάσισε την Πρόσκληση εκπροσώπου της υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α  για να μιλήσει γενικά για το νερό, την μόλυνση του νερού την χρησιμότητα και την ποιότητα του νερού.

Στην ανωτέρω ενδήλωση παρέστη ο Πολιτικός μηχανικός και Προϊστάμενος του τμήματος  ύδρευσης της ΔΕΥΑ κ.Νικόλαος Τριανταφυλλάκης, παρουσία της Σχολικής  συμβούλου Προσχολικής Αγωγής κ. Αικατερίνη Παπαγεωργίου και μίλησε στα παιδιά γενικά για το νερό, την Χρησιμότητα και την ποιότητα του νερού.OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα παιδιά ερωτήθηκαν και έκαναν διάλογο με τον κ. Τριανταφυλλάκη. Ακολούθησε επίσκεψη στην Κεντρική δεξαμενή της Πόλης, η οποία βρίσκεται 100 μέτρα μακριά από το σχολείο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκεί ο υπεύθυνος των δεξαμενών Δ.Ε.Υ.Α Άρτας κ.Γόγαλης Θεόδωρος άνοιξε την κεντρική δεξαμενή που υδρεύεται η Πόλη μας και βοήθησε τα παιδιά ανα ζεύγος να δούνε την δεξαμενή.Τέλος ο κ.Τριανταφυλλάκης μοίρασε φυλλάδια της Δ.Ε.Υ.Α  στα παιδιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA