Category Archives: Ποιότητα νερού

Νερό και ανάπτυξη

Καθώς βρισκόμαστε στις αρχές του 21ου αιώνα, η ΕΔΕΥΑ θεωρεί ότι απαιτείται να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για να διασφαλισθεί μία βιώσιμη υδατική πολιτική και για να ανταποκριθούν οι επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης στις προσδοκίες των καταναλωτών.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, η ΕΔΕΥΑ θεωρεί ότι η παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ύδρευσης – αποχέτευσης θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:

 • Να προστατεύει τη δημόσια υγεία
 • Να σέβεται το περιβάλλον
 • Να στηρίζει και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη
 • Να εξασφαλίζει την κοινωνική αποδοχή

Ο τομέας των υδατικών πόρων είναι ένας τομέας ζωτικής σημασίας που τα τελευταία χρόνια, λόγω των προβλημάτων που εμφανίζει, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο των κυβερνήσεων όσο και των τοπικών κοινωνιών, αφού συνδέονται άμεσα με την ποιότητα ζωής των πολιτών.

H απαίτηση για καθαρό περιβάλλον προϋποθέτει έλεγχο της ποιότητας του νερού που να εντάσσεται σε μια πολιτική διαχείρισης υδατικών πόρων με στόχο την επαρκή προστασία των υδατικών πόρων για ωφέλιμη χρήση και αναψυχή από τις σημερινές και μελλοντικές γενεές.

Στόχος της ΕΔΕΥΑ είναι ο εξ ορθολογισμός της υδατικής πολιτικής, η προσαρμογή της στην αρχή της αειφόρου ανάπτυξης και εναρμόνισή της με τις άλλες συναφείς πολιτικές με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών της Χώρας μας.

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση ότι η προστασία του υδατικού περιβάλλοντος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενοποίηση πολιτικών και ενεργειών που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας του νερού.

Οι ΔΕΥΑ και γενικότερα οι επιχειρήσεις ύδρευσης αποχέτευσης της χώρας μας έχουν σημαντική ευθύνη, τόσο όσον αφορά στην προστασία και ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων, όσο και στην προστασία της δημόσιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Τρόποι να κάνεις οικονομία στο νερό: για το περιβάλλον και την τσέπη σου

 

Ήξερες ότι το 97% του νερού της γης είναι θαλασσινό; Κι ότι από το 3% που είναι “γλυκό”, μόνο το 1% είναι πόσιμο; Εγώ, αυτά τα νούμερα, δεν τα ήξερα. Από παιδί όμως ξέρω όμως ότι στο νερό πρέπει να κάνουμε οικονομία. Γιατί απ’ ότι φαίνεται στο μέλλον θα κοστίζει όσο ο χρυσός! Βλέπεις, ό,τι και να κάνουμε, όσο και να προχωρήσει η τεχνολογία, δε μπορούμε να μη χρειαζόμαστε το νερό για να επιβιώσουμε. Όχι μόνον εμείς, αλλά όλο το οικοσύστημα που μας φιλοξενεί. Υπάρχουν κάποια μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα και έξω απ’ το σπίτι, για να μην ξοδεύεις άσκοπα νερό. Κυρίως για το περιβάλλον αλλά -για να μη ξεχνιόμαστε- και για την τσέπη σου!

 

Μέσα στο σπίτι

 1. Τσέκαρε όλες τις βρύσες, τους σωλήνες και τις τουαλέτες για διαρροές.
 2. Κράτα σύντομα τα ντους σου και μην αφήνεις το νερό να τρέχει, όσο σαπουνίζεσαι.
 3. Μην χρησιμοποιείς την τουαλέτα για κάδο απορριμμάτων: να τραβάς το καζανάκι μόνο για το ρόλο που προορίζεται.
 4. Κλείνε τη βρύση την ώρα που πλένεις τα δόντια σου ή ξυρίζεσαι.
 5. Να ξεπαγώνεις τα τρόφιμα σταδιακά στο ψυγείο και όχι να τα βάζεις κάτω από τρεχούμενο νερό για πολλή ώρα (έτσι κι αλλιώς αυτό μπορεί να προκαλέσει επιβλαβή ανάπτυξη μικροβίων).
 6. Εφόσον σου το επιτρέπουν τα οικονομικά σου, επένδυσε σε ένα πλυντήριο πιάτων και βάζε το σε λειτουργία μόνον όταν είναι γεμάτο.
 7. Βάζε το πλυντήριο ρούχων σε λειτουργία, μόνον όταν είναι γεμάτο.

Στην αυλή ή στο μπαλκόνι

 1. Επένδυσε σε μια καλή εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος: είναι ρυθμισμένο να ρίχνει συγκεκριμένη ποσότητα νερού, αναλόγως το φυτό, επομένως βοηθά και στην καλύτερη ανάπτυξή τους.
 2. Εάν έχεις κήπο, να επιλέγεις φυτά και γρασίδι που αντέχουν ως ένα βαθμό την ξηρασία και δεν έχουν ανάγκη από συχνές ποσότητες νερού.
 3. Μην ποτίζεις τις κρύες ή βροχερές μέρες.
 4. Σε φυτά που έχεις φυτέψει στον κήπο, βάλε γύρω απ’ τη βάση τους σάπια φύλλα: θα μειώσεις δραματικά την εξάτμιση νερού και θα εμποδίσεις τα αγριόχορτα απ’ το να αναπτυχθούν.
 5. Εάν έχεις κήπο με γρασίδι, μην το κουρεύεις πολύ κοντό: μακρύτερα χόρτα, λιγότερη εξάτμιση νερού.
 6. Για τους πιο σκληροπυρηνικούς: μην ξεπλένεις το αμάξι με λάστιχο, αλλά με κουβάδες γεμάτους νερό. Ιδανικά βέβαια καλύτερα να πλένεις το αμάξι σου σε ένα ειδικό πλυντήριο αυτοκινήτων.
 7. Εάν θες να καθαρίσεις μπαλκόνια, αυλές, πάρκινγκ και δρομάκια κήπου, να τα περνάς πρώτα ένα σχολαστικό σκούπισμα για φύλλα κ.λ.π. κι έπειτα να τα ξεπλένεις -με μέτρο- με το λάστιχο

Εκπαίδευση – Ποιότητα – Αξιοπιστία

Διεργαστηριακά Προγράμματα ELQA – ΤΕΙ Θεσσαλίας

 Τα Προγράμματα ELQA είναι τα μόνα Διεργαστηριακά Προγράμματα Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας, που πραγματοποιούνται στη χώρα μας από ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, το ΤΕΙ Θεσσαλίας. Η ηλεκτρονική διεύθυνση των Προγραμμάτων ELQA είναι: http://elqa.teilar.gr.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας, από το 2015, συμμετέχει στα Προγράμματα ELQA ελέγχοντας παράλληλα με τα συμβαλλόμενα Εργαστήρια, την ποιότητα του πόσιμου ύδατος που προσφέρει στους πολίτες και την ποιότητα των λυμάτων που αποδίδει στο περιβάλλον. Η συμμετοχή της Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας σε Προγράμματα Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας (σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία), εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της για την προστασία της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού και της ποιότητας του Περιβάλλοντος.

Οι επιδόσεις του συμμετέχοντος, στα Προγράμματα ELQA, για τον φυσικοχημικό και μικροβιολογικό έλεγχο του πόσιμου ύδατος και των λυμάτων για το 2015 ήταν εξαιρετικές, συντελώντας καθοριστικά στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας και στην εδραίωση της αξιοπιστίας της στην κοινωνία.

Διαχείριση του νερού.

Σωστή διαχείριση του νερού.
Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι το νερό, το βασικό αυτό στοιχείο της ζωής και κοινωνικό αγαθό, είναι λιγοστό όχι μόνο σ΄ εμάς αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου και έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για εξοικονόμησή του.
Τα περιθώρια προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολλά και προτρέπεται ο καθένας μας, να ακολουθεί τις πιο κάτω απλές καθημερινές υποδείξεις, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή χρήση και της τελευταίας σταγόνας.
• Ελέγχουμε τακτικά την υδραυλική εγκατάσταση στο σπίτι για έγκαιρη διάγνωση τυχόν διαρροής και λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα επιδιόρθωσης των βλαβών.
• Φροντίζουμε να διορθώνουμε αμέσως τις βρύσες που στάζουν αφού μια ελαττωματική βρύση, έστω κι αν στάζει σταγόνα, σταγόνα, μπορεί να σπαταλήσει αρκετούς τόνους νερό.
• Το καζανάκι της τουαλέτας καταναλώνει σημαντικό ποσοστό νερού σ΄ ένα νοικοκυριό. Τοποθετούμε, όταν είναι εφικτό, τα νέα εξαρτήματα οικονομικής χρήσης του νερού.
• Ποτέ γεμάτη μπανιέρα! Προτιμούμε το ντους, χωρίς ν΄ αφήνουμε το νερό να τρέχει άσκοπα όταν σαπουνιζόμαστε. Μαζεύουμε σε κουβά το κρύο νερό, μέχρις ότου έρθει το ζεστό.
• Προτρέπουμε και συμβουλεύουμε τα παιδιά να μην παίζουν με το νερό στην μπανιέρα, στην αυλή ή οπουδήποτε αλλού.
• Βουρτσίζουμε τα δόντια μας πάντα με τη βρύση κλειστή, καθ΄ όλη τη διάρκεια του βουρτσίσματος.
• Όταν ξυριζόμαστε δεν αφήνουμε το νερό να τρέχει και χρησιμοποιούμε μικρή ποσότητα νερού σε κατάλληλο δοχείο.
• Χρησιμοποιούμε τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων μόνο όταν είναι γεμάτα, επιλέγοντας πάντα οικονομικό πρόγραμμα.
• Πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά σε λεκάνη, χρησιμοποιώντας αργότερα το ίδιο νερό π.χ. για το πότισμα των λουλουδιών.
• Ποτίζουμε τα λουλούδια και τα φυτά μας με ραντιστήρι νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, που η εξάτμιση είναι περιορισμένη.
• Χρησιμοποιούμε σφουγγάρι και κουβά για το πλύσιμο του αυτοκινήτου και όχι λάστιχο.
• Το καθάρισμα των βεραντών κι άλλων εξωτερικών χώρων μπορεί να γίνει μ΄ ένα σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Να αποφεύγουμε τη χρήση λάστιχου.
• Παίρνουμε πρωτοβουλία και τηλεφωνούμε αμέσως στη Δ.Ε.Υ.Α.Α., για οποιαδήποτε διαρροή και απώλεια νερού στους δρόμους. Δεν περιμένουμε κάποιον άλλο να το κάνει.

Το νερό, δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο. Η έλλειψη νερού είναι ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Το νερό είναι ένα αγαθό, που φαίνεται πως η φύση θα μας το δίνει όλο και σε λιγότερες ποσότητες, γι΄ αυτό επιβάλλεται να το χρησιμοποιούμε σωστά και να περιορίσουμε τη σπατάλη του.
Αν και η πρόσβαση σε καθαρό νερό είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, εντούτοις το δικαίωμα αυτό το στερούνται εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ οι ασθένειες από μολυσμένα νερά προκαλούν το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο.
Η έλλειψη νερού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της εποχής μας. Η εξοικονόμηση νερού έχει αναγνωριστεί ως κεντρική προτεραιότητα διεθνώς. Με την ενημέρωση και την προσπάθεια του καθενός μας, μπορούμε και το οφείλουμε στους εαυτούς μας να πετύχουμε.

Αναλύσεις νερού Δ.Ε. Βλαχέρνας

191οικία Πάνου ΠέτρουΈλατος22-3-2022Έντυπα Μ-Φ
190οικία Μπόσμου ΧρήστουΓρίμποβο22-3-2022Έντυπο Μ
189mini market Σιλιώνη ΑγαθήςΧανόπουλο15-3-2022Έντυπο Μ
188συνεργείο Σπύρου ΑθανασίουΓραμμενίτσα15-3-2022Έντυπα Μ-Φ
187οικία Ζαγαλίκη ΕλένηςΓραμμενίτσα9-2-2022Έντυπα Μ-Φ
186οικία Αθανασίου ΧρήστουΧανόπουλο30-12-2021Έντυπα Μ-Φ-Χ
185καφέ Λαδιά ΣύλβιαςΓραμμενίτσα30-12-2021Έντυπα Μ-Φ-Χ
184γραφεία Πολιτιστικού ΣυλλόγουΒλαχέρνα28-12-2021Έντυπα Μ-Φ
183οικία Πάνου ΠέτρουΈλατος23-12-2021Έντυπα Μ-Φ
182βρύση ΕκκλησίαςΓρίμποβο23-12-2021Έντυπο Μ
181βρύση ΕκκλησίαςΧανόπουλο16-12-2021Έντυπο Μ
180οικία Βάσιου ΛάμπρουΓραμμενίτσα16-12-2021Έντυπα Μ-Φ
179οικία Μπόσμου ΧρήστουΓρίμποβο27-10-2021Έντυπο Μ
178mini market Παππά ΓεωργίουΈλατος27-10-2021Έντυπο Μ
177κατάστημα Τσαρακλιμάνη ΒασιλικήςΓραμμενίτσα27-10-2021Έντυπα Μ-Φ
176mini market Αθανασίου ΓεώργιουΧανόπουλο13-10-2021Έντυπο Μ
175οικία Πάνου ΠέτρουΈλατος30-9-2021Έντυπο Μ
174οικία Αθανασίου ΛεωνίδαΧανόπουλο16-9-2021Έντυπα Μ-Φ
173βρύση ΕκκλησίαςΓρίμποβο8-9-2021Έντυπο Μ
172καφέ Τσινέρη ΣταύρουΚορφοβούνι8-9-2021Έντυπο Μ
171οικία Καρατζά ΧρυσόστομουΒλαχέρνα8-9-2021Έντυπο Μ
170συνεργείο Σπύρου ΑθανασίουΓραμμενίτσα13-8-2021Έντυπα Μ-Φ
169mini market Παππά ΓεωργίουΈλατος29-7-2021Έντυπα Μ-Φ-Χ
168καφέ Λαδιά ΣύλβιαςΓραμμενίτσα23-6-2021Έντυπα Μ-Φ
167mini market Αθανασίου ΓεώργιουΧανόπουλο28-4-2021Έντυπα Μ-Φ
166οικία Ζαγαλίκη ΓιώργουΓραμμενίτσα21-4-2021Έντυπο Μ
165mini market Παππά ΓεωργίουΈλατος13-4-2021Έντυπο Μ
164εστιατόριο "Μπαχάρι"Βλαχέρνα24-3-2021Έντυπα Μ-Φ
163φαρμακείο Γιαννούλη ΜαρίαςΓραμμενίτσα24-3-2021Έντυπο Μ
162βρύση ΕκκλησίαςΓρίμποβο24-3-2021Έντυπο Μ
161mini market Παππά ΓεωργίουΈλατος12-3-2021Έντυπο Μ
160βρύση ΕκκλησίαςΓρίμποβο3-3-2021Έντυπο Μ
159ΝηπιαγωγείοΧανόπουλο5-2-2021Έντυπο Μ
158Δημοτικό ΣχολείοΓραμμενίτσα5-2-2021Έντυπα Μ-Φ
157οικία Βασιλείου ΑναστασίαςΓραμμενίτσα23-12-2020Έντυπο Μ
156εμπόριο αλουμινίου Σακκά ΑριστείδηΒλαχέρνα23-12-2020Έντυπο Μ
155καφέ Τσινέρη ΣταύρουΚορφοβούνι17-12-2020Έντυπο Μ
154βρύση ΕκκλησίαςΓρίμποβο17-12-2020Έντυπο Μ
153οικία Καρατζά ΧρυσόστομουΒλαχέρνα17-12-2020Έντυπο Μ
152οικία Ζαγαλίκη ΓιώργουΓραμμενίτσα7-12-2020Έντυπο Μ
151mini market Αθανασίου Γεώργιου.Χανόπουλο1-12-2020Έντυπο Μ
150εστιατόριο "Μπαχάρι"Βλαχέρνα1-12-2020Έντυπα Μ-Φ
149mini market Παππά ΓεώργιουΈλατος30-11-2020Έντυπα Μ-Φ-Χ
148φαρμακείο Μαντζούτσου Κων.Γραμμενίτσα30-11-2020Έντυπα Μ-Φ-Χ
147mini market Παππά Κων.Έλατος26-10-2020Έντυπο Μ
146καφέ Στεργίου Παν.Γρίμποβο26-10-2020Έντυπο Μ
145καφέ Ζαρκάδα Κων.Γραμμενίτσα26-10-2020Έντυπα Μ-Φ
144οικία Μέγα ΑθανασίουΓρίμποβο31-7-2020Έντυπο Μ
143καφέ Τσινέρη ΣταύρουΚορφοβούνι1-7-2020Έντυπα Μ-Φ
142οικία Αθανασίου Κων/νουΧανόπουλο11-6-2020Έντυπο Μ
141οικία Σιαφάκα Κων/νουΒλαχέρνα11-6-2020Έντυπο Μ
140καφέ Λαδιά ΣύλβιαςΓραμμενίτσα3-6-2020Έντυπα Μ-Φ
139οικία Φλετούρη ΒασιλείουΓραμμενίτσα29-5-2020Έντυπα Μ-Φ
138Δημοτικό ΣχολείοΒλαχέρνα29-5-2020Έντυπο Μ
137καφέ Βήχα ΚώσταΓρίμποβο22-5-2020Έντυπο Μ
136οικία Αποστόλου ΔημητρίουΚορφοβούνι8-5-2020Έντυπα Μ-Φ
135Ι. Μ. Παναγίας ΒλαχέρναςΒλαχέρνα30-4-2020Έντυπο Μ
134μάρκετ Σιλιόνη ΑγαθήςΧανόπουλο23-4-2020Έντυπα Μ-Φ
133οικία Παππά ΓεωργίουΈλατος23-4-2020Έντυπα Μ-Φ
132οικία Κιτσαντά ΔημητρίουΓραμμενίτσα13-4-2020Έντυπο Μ
131Κοινοτικό ΓραφείοΚορφοβούνι3-4-2020Έντυπα Μ-Φ
130οικία Βίτσιου ΔημητρίουΒλαχέρνα23-3-2020Έντυπο Μ
129οικία Βήχα Κων/νουΓρίμποβο19-3-2020Έντυπο Μ
128mini market Παππά ΓεωργίουΈλατος19-3-2020Έντυπο Μ
127κατάστημα Ζέρβα ΧρήστουΓραμμενίτσα18-3-2020Έντυπα Μ-Φ
126mini market Αθανασίου ΓεωργίουΧανόπουλο7-2-2020Έντυπο Μ
125κατάστημα Τσαρακλιμάνη ΘεοχάρηΓραμμενίτσα7-2-2020Έντυπα Μ-Φ
124οικία Γιαννούλη ΙωάννηΓρίμποβο7-2-2020Έντυπα Μ-Φ
123φαρμακείο Βάκκα ΓεωργίουΈλατος30-1-2020Έντυπα Μ-Φ
122καφέ Λιανού ΔήμητραςΧανόπουλο14-1-2020Έντυπο Μ
121καφέ Λαδιά ΣύλβιαςΓραμμενίτσα14-1-2020Έντυπα Μ-Φ
120radio taxi πρώην Κοινοτικό ΓραφείοΒλαχέρνα28-11-2019Έντυπο Μ
119καφέ Λαδιά ΣύλβιαςΓραμμενίτσα28-11-2019Έντυπα Μ-Φ
118Έλατος4-10-2019Έντυπο Μ
117καφενείο Ζαρκάδα Κων/νουΓραμμενίτσα4-10-2019Έντυπα Μ-Φ
116ΕκκλησίαΓρίμποβο11-9-2019Έντυπο Μ
115ταβέρνα "Ο Έλατος"Έλατος11-9-2019Έντυπο Μ
114καφενείο Καραμπά ΧρήστουΧανόπουλο16-8-2019Έντυπα Μ-Φ
113καφενείο Ζαρκάδα Κων/νουΓραμμενίτσα13-8-2019Έντυπο Μ
112ΔημοτικόΒλαχέρνα11-7-2019Έντυπο Μ
111καφενείο Καραμπά ΧρήστουΧανόπουλο11-7-2019Έντυπα Μ-Φ
110ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα27-6-2019Έντυπα Μ-Φ
109ΕκκλησίαΓρίμποβο26-6-2019Έντυπα Μ-Φ-Χ
108οικία Μήτσου Βλαχέρνα26-6-2019Έντυπα Μ-Φ
107οικία ΜπόσμουΈλατος18-6-2019Έντυπα Μ-Φ-ΡΔ
106οικία Αθανασίου ΚώσταΧανόπουλο21-5-2019Έντυπο Μ
105οικία Γεωργίου ΓιάννηΓρίμποβο21-5-2019Έντυπο Μ
104οικία Καρατζά ΑθανασίουΒλαχέρνα21-5-2019Έντυπα Μ-Φ
103ΔημοτικόΚορφοβούνι18-4-2019Έντυπο Μ
102οικία Λέκκου ΚασσιανήςΓρίμποβο18-4-2019Έντυπο Μ
101οικία ΠαπαδημητρίουΒλαχέρνα12-2-2019Έντυπα Μ-Φ
100ψησταριά Καραμπά ΧρήστουΧανόπουλο9-11-2018Έντυπο Μ
99ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα9-11-2018Έντυπα Μ-Φ
98οικία Βάσιου ΛευκοθέαςΒλαχέρνα4-10-2018Έντυπο Χ
97οικία Σιαρρή ΑλέξανδρουΧανόπουλο20-9-2018Έντυπο Χ
96οικία Σιαρρή ΑλέξανδρουΧανόπουλο18-9-2018Έντυπα Μ-Φ
95ΔημοτικόΓραμμενίτσα6-9-2018Έντυπο Μ
94καφ. Βήχα Κων/νουΓρίμποβο6-9-2018Έντυπο Μ
93ΝηπιαγωγείοΓραμμενίτσα6-9-2018Έντυπα Μ-Φ
92οικία Καρατζά ΑθανασίουΒλαχέρνα13-7-2018Έντυπο Μ
91οικία Μπόσμου ΔημητρίουΓρίμποβο13-7-2018Έντυπο Μ
90ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα21-6-2018Έντυπα Μ-Χ
89οικία Στούμπου ΕυάγγελουΓραμμενίτσα13-6-2018Έντυπο Μ
88οικία Κέφη Χρήστου Έλατος18-5-2018Έντυπο Μ
87οικία Μπόσμου ΧρήστουΓρίμποβο18-5-2018Έντυπα Μ-Φ
86οικία Καραμπά ΑναστασίαςΧανόπουλο20-4-2018Έντυπο Μ
85οικία Καραγιάννη ΠαρασκευήςΓρίμποβο19-4-2018Έντυπα Μ-Φ
84οικία Κιτσαντά ΔημητρίουΓραμμενίτσα19-4-2018Έντυπο Μ
83ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα14-2-2018Έντυπα Μ-Φ
82οικία Φώτη ΝικολέταΒλαχέρνα8-12-2017ΕΝΤΥΠΑ
81Δημοτικό ΣχολείοΚορφοβούνι11-12-2017Έντυπο
80καφενείο ΒήχαΓρίμποβο4-12-2017Έντυπα
79οικία Πανούτσου Α.Γραμμενίτσα27-11-2017Έντυπο
78οικία Μήτσου Σ.Βλαχέρνα27-11-2017ΕΝΤΥΠΑ
77οικία Γεωργάκη Κ.Γρίμποβο23-11-2017Έντυπο
76ΝηπιαγωγείοΧανόπουλο1-11-2017Έντυπο
75ΝηπιαγωγείοΓραμμενίτσα9-10-2017Έντυπο
74καφενείο Γιαννάκη Α.Γρίμποβο9-10-2017Έντυπα
73οικία Καραντζά Α.Βλαχέρνα18-9-2017Έντυπα
72οικία Μπαλάφα Α.Γρίμποβο6-9-2017Έντυπο
71Δημοτικό ΣχολείοΚορφοβούνι6-9-2017Έντυπα
70ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα6-9-2017Έντυπο
69οικία Μπασούκα Αθ.Γραμμενίτσα31-8-2017Έντυπο
68οικία Βίτσιου Αν.Βλαχέρνα11-7-2017Έντυπα
67οικία Τσαρακλιμάνη Βασ.Γραμμενίτσα11-7-2017Έντυπο
66οικία Τσαρή Ηλ.Χανόπουλο6-7-2017Έντυπο
65οικία Καραντζά Μ.Βλαχέρνα21-6-2017Έντυπο
64οικία Γιάννη Γεωρ.Γρίμποβο21-6-2017Έντυπο
63οικία Αθανασίου Χαρ.Χανόπουλο14-6-2017Έντυπο
62καφενείο Λιανού Δ.Χανόπουλο24-5-2017Έντυπα
61ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα24-5-2017Έντυπο
60οικία Κοκκινέλη ΧρΚορφοβούνι4-5-2017Έντυπο
59οικία Λιάκου Κ.Γρίμποβο4-5-2017Έντυπα
58οικία Στούμπου Ευ.Γραμμενίτσα4-5-2017ΕΝΤΥΠΑ
57οικία Πεταλά Χρ.Γραμμενίτσα2-3-2017Έντυπα
56οικία Καρατζιά Γ.Βλαχέρνα2-3-2017Έντυπο
55οικία Λάμπρου Ευ. / ΧΗΜ.Βλαχέρνα2-12-2016ΕΝΤΥΠΑ
54οικία Μιχάλη ΘωμάΓραμμενίτσα23-11-2016Έντυπο
53οικία Βασιλείου κων.Γραμμενίτσα24-10-2016Έντυπα
52οικία Κώστα ΜαρίαΧανόπουλο5-10-2016Έντυπο
51οικία Κέφη ΓεώργιουΚορφοβούνι5-10-2016Έντυπο
50ταβέρνα Μολώνη Κων.Βλαχέρνα27-9-2016Έντυπο
49οικία Πανούλα ΗλίαΓρίμποβο14-9-2016Έντυπο
48ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα14-9-2016Έντυπο
47οικία Μπόσμου Βασ.Κορφοβούνι Έλατος27-7-2016Έντυπο
46Οικία Παναγιώτη ΚώσταΧανόπουλο29-6-2016Έντυπα
45οικία Ιωάννου ΑλεξίαςΓρίμποβο8-6-2016Έντυπο
44οικία Τζινέρη ΗλίαΚορφοβούνι8-6-2016Έντυπο
43οικία Σιαπλαούρα ΓεωργίαςΓραμμενίτσα8-6-2016Έντυπο
42οικία Μυλωνά ΕυάγγελουΒλαχέρνα26-5-2016Έντυπο
41Νηπιαγωγείο / ΧΗΜ.Γραμμενίτσα26-5-2016ΕΝΤΥΠΑ
40οικία Τσαρακλιμάνη Βασ.Γραμμενίτσα4-4-2016Έντυπα
39οικία Βίτσιου Στυλ.Βλαχέρνα4-4-2016Έντυπο
38οικία Καραγιάννη Δημ.Γρίμποβο16-3-2016Έντυπο
37οικία Ζαφείρη ΛάμπρουΒλαχέρνα9-3-2016Έντυπα
36ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα2-3-2016Έντυπο
35οικία Παππά Κων.Κορφοβούνι Έλατος2-3-2016Έντυπο
34Δημοτικό ΣχολείοΚορφοβούνι24-2-2016Έντυπο
33οικία Βίτσιου ΠαναγιώταςΓραμμενίτσα14-1-2016Έντυπο
32οικία Γιάννου ΓεωργίαςΒλαχέρνα14-1-2016Έντυπο
31Γυμνάσιο / ΧΗΜΓραμμενίτσα16-12-2015ΕΝΤΥΠΑ
30οικία Ντιβέρη Δημ. / ΧΗΜΒλαχέρνα16-12-2015ΕΝΤΥΠΑ
29οικία Μέγα ΑλέξανδρουΓρίμποβο2-12-2015Έντυπο
28οικία Λένη ΛουϊζαςΒλαχέρνα25-11-2015Έντυπο
27οικία Τσαρακλιμάνη Βασ.Γραμμενίτσα25-11-2015Έντυπο
26οικία Μπόσμου Χρ.Γρίμποβο23-9-2015Έντυπα
25ΓυμνάσιοΓραμμενίτσα23-9-2015Έντυπο
24οικία Γιάννου ΑνδρέαΒλαχέρνα23-9-2015Έντυπο
23οικία Ανδρέου ΓεωργίουΓραμμενίτσα27-8-2015Έντυπο
22οικία Καρατζά ΑθανασίουΒλαχέρνα27-8-2015Έντυπο
21καφενείο ΖαργάδαΓραμμενίτσα29-7-2015Έντυπο
20οικία Ζάχου ΑπόστολουΒλαχέρνα29-7-2015Έντυπο
19οικία Σκούρα Φωτ.Γραμμενίτσα15-7-2015Έντυπο
18
οικία Βίτσιου Ευστρ.Βλαχέρνα15-7-2015Έντυπο
17Οικία Σαββίδη ΙωάννηΒλαχέρνα1-7-2015Έντυπο
16Οικία Μιχάλη ΘωμάΓραμμενίτσα1-7-2015Έντυπο
15Οικία Αθανασίου Αθ.Γρίμποβο16-06-2015Έντυπο
14Οικία Αθανασίου Χρ.Βλαχέρνα22-4-2015Έντυπο
13ΝηπιαγωγείοΓραμμενίτσα22-4-2015Έντυπο
12Δημοτικό ΣχολείοΚορφοβούνι1-4-2015Έντυπο
11Οικ. Νύχτη Γ.Γραμμενίτσα18-3-2015Έντυπο
10Οικ. Μπαλάφα Αριστ.Γρίμποβο18-3-2015Έντυπο
9ΝηπιαγωγείοΧανόπουλο18-3-2015Έντυπο
8Δημοτικό ΣχολείοΚορφοβούνι15-12-2014Έντυπο
7Οικία ΑθανασίουΧανόπουλο11-12-2014Εντυπο
6Οικία ΠανούτσουΓραμμενίτσα4-12-2014Εντυπο
5Γυμνάσιο Γραμμενίτσα5-11-2014Εντυπο
4Καφενείο ΒήχαΓρίμποβο5-11-2014Εντυπο
3Δημοτικό Σχολείο Χανόπουλο22-10-2014Εντυπο
2Νηπιαγωγείο ΓραμμενίτσαςΓραμμενίτσα17-09-2014Εντυπο
1Καφενείο Παππά ΠΓρίμποβο05-06-2014Εντυπο

Αναλύσεις νερού Δ.Ε. Ξηροβουνίου

219βρύση ΕκκλησίαςΔαφνωτή22-3-2022Έντυπο Μ
218καφέ Λύτρα ΑθανάσιουΣκούπα22-3-2022Έντυπο Μ
217οικία Κομτζιά ΓρηγόρηΡοδαυγή22-3-2022Έντυπα Μ-Φ
216οικία Μήτσιου ΕυάγγελουΠιστιανά22-3-2022Έντυπο Μ
215καφέ Μπαλάφα ΓεωργίαςΚαμπή15-3-2022Έντυπα Μ-Φ
214πρατήριο Τόκη ΝεκτάριουΚαμπή26-1-2022Έντυπα Μ-Φ
213οικία Ζέρβα Κων/νουΠαντάνασσα26-1-2022Έντυπο Μ
212καφέ Μπαλάφα ΓεωργίαςΚαμπή30-12-2021Έντυπα Μ-Φ-Χ
211γεώτρηση νέαΚαμπή28-12-2021Έντυπα Μ-Φ
210τυροκομείο Κοντοχρήστου ΓεώργιουΑμπέλια28-12-2021Έντυπο Μ
209καφέ Γκαρτζώνη ΙωάνναςΑμμότοπος23-12-2021Έντυπα Μ-Φ
208οικία Μήτσιου ΔημητρίουΠιστιανά23-12-2021Έντυπο Μ
207φούρνος Γεραγόρη ΒασιλείουΡοδαυγή23-12-2021Έντυπα Μ-Φ
206γεώτρηση νέαΚαμπή16-12-2021Έντυπα Μ-Φ
205καφέ Στούπα ΣταματίαςΚαμπή16-12-2021Έντυπα Μ-Φ
204καφέ Αθανασίου Κων/νουΑμπέλια27-10-2021Έντυπα Μ-Φ
203οικία Γεωργακόπουλου ΘωμάΠαντάνασσα6-10-2021Έντυπο Μ
202οικία Λεκατσίδα ΓεωργίουΔαφνωτή30-9-2021Έντυπο Μ
201καφέ Στούπα ΣταματίαςΚαμπή30-9-2021Έντυπα Μ-Φ
200βρύση ΕκκλησίαςΣκούπα30-9-2021Έντυπο Μ
199γραφεία Πολιτιστικού ΣυλλόγουΡοδαυγή30-9-2021Έντυπα Μ-Φ
198καφέ Μήτσιου ΕυάγγελουΠιστιανά30-9-2021Έντυπο Μ
197καφέ Ντάκουλα ΘεοδώραςΑμπέλια16-9-2021Έντυπο Μ
196καφέ Λάκκα ΑπόστολουΚαμπή8-9-2021Έντυπα Μ-Φ
195καφέ Γκαρτζώνη ΙωάνναςΑμμότοπος13-8-2021Έντυπο Μ
194πηγάδια ΣάνιαΦανερωμένη13-8-2021Έντυπα Μ-Φ
193βρύση ΕκκλησίαςΠαντάνασσα29-7-2021Έντυπο Μ
192οικία Πάτση ΝικολάουΑμμότοπος29-7-2021Έντυπα Μ-Φ
191οικία Γεωργογιάννη Κων/νουΡοδαυγή29-7-2021Έντυπο Μ
190οικία Τριάντου ΝικολάουΔαφνωτή29-7-2021Έντυπο Μ
189οικία Βάσιου ΑναστασίαςΠιστιανά29-7-2021Έντυπο Μ
188καφέ Κώστα ΙωάννηΦανερωμένη29-7-2021Έντυπα Μ-Φ
187οικία Στούπα ΣταματίαςΚαμπή22-7-2021Έντυπα Μ-Φ
186βρύση ΕκκλησίαςΠαντάνασσα1-6-2021Έντυπα Μ-Φ
185οικία Γεωργακόπουλου ΙωάννηΠαντάνασσα28-4-2021Έντυπο Μ
184βρύση ΕκκλησίαςΣκούπα31-3-2021Έντυπο Μ
183οικία Γεωργογιάννη Κων/νουΡοδαυγή31-3-2021Έντυπα Μ-Φ
182καφέ Γκαρτζώνη ΑνδρέαΑμμότοπος31-3-2021Έντυπο Μ
181οικία Θεοδώρου ΧρήστουΚαμπή3-3-2021Έντυπο Μ
180βρύση ΕκκλησίαςΠαντάνασσα3-3-2021Έντυπα Μ-Φ
179οικία Γκαρτζώνη ΒασιλείουΑμμότοπος17-12-2020Έντυπα Μ-Φ-Χ
178οικία Αράπη ΒασιλείουΡοδαυγή Κερασίτσα17-12-2020Έντυπα Μ-Φ
177πρατήριο Αθανασίου ΕυριπίδηΑμπέλια7-12-2020Έντυπο Μ
176καφέ Τσάϊμου Δημ.Καμπή30-11-2020Έντυπα Μ-Φ-Χ
175βρύση ΕκκλησίαςΠαντάνασσα11-11-2020Έντυπα Μ-Φ
174πρατήριο Τόκη ΝεκτάριουΚαμπή11-11-2020Έντυπο Μ
173καφέ Λάκκα ΓεωργίουΚαμπή26-10-2020Έντυπα Μ-Φ
172καφέ Γκαρτζώνη ΙωάνναςΑμμότοπος26-10-2020Έντυπο Μ
171οικία Κομζιά Γρηγ.Ροδαυγή26-10-2020Έντυπα Μ-Φ
170καφέ Βάσιου Κων.Πιστιανά26-10-2020Έντυπο Μ
169πρατήριο Νταλαμάγκου ΧρυσόστομουΚαμπή31-7-2020Έντυπα Μ-Φ
168φαρμακείο Γαλάνη - ΣερέτηΑμμότοπος31-7-2020Έντυπο Μ
167οικία Σιώζου Κων/νουΡοδαυγή31-7-2020Έντυπο Μ
166οικία Κιτσαντά ΑπόστολουΔαφνωτή31-7-2020Έντυπο Μ
165καφέ Βάσιου Κων/νουΠιστιανά31-7-2020Έντυπο Μ
164καφενείο Στούπα ΣταματίαςΚαμπή1-7-2020Έντυπα Μ-Φ
163οικία Γεωργογιάννη Κων/νουΡοδαυγή1-7-2020Έντυπο Μ
162καφέ Αντωνίου ΜιλτιάδηΔαφνωτή1-7-2020Έντυπο Μ
161οικία Λύτρα ΑθανασίαςΣκούπα1-7-2020Έντυπο Μ
160καφέ Βάσιου ΔήμητραςΠιστιανά1-7-2020Έντυπο Μ
159οικία Ζέρβα ΚώσταΠαντάνασσα11-6-2020Έντυπο Μ
158καφέ Αθανασίου ΣταύρουΑμπέλια29-5-2020Έντυπα Μ-Φ
157οικία Αλεξίου ΒάϊαςΑμμότοπος29-5-2020Έντυπο Μ
156οικία Ζέρβα ΚώσταΠαντάνασσα22-5-2020Έντυπο Μ
155καφέ Μπαλάφα ΓεωργίαςΚαμπή22-5-2020Έντυπο Μ
154Κοινοτικό ΓραφείοΔαφνωτή8-5-2020Έντυπο Μ
153οικία Στανίκα ΔημητρίουΣκούπα8-5-2020Έντυπο Μ
152οικία Βάσου ΑναστασίαςΠιστιανά8-5-2020Έντυπο Μ
151οικία Γεωργογιάννη Κων/νουΡοδαυγή8-5-2020Έντυπα Μ-Φ
150καφέ Μπαλάφα ΓεωργίαςΚαμπή23-4-2020Έντυπο Μ
149φαρμακείο Γαλάνη - ΣερέτηΑμμότοπος23-4-2020Έντυπο Μ
148Κοινοτικό ΓραφείοΔαφνωτή3-4-2020Έντυπο Μ
147οικία Σφήκα ΗλίαΠιστιανά3-4-2020Έντυπο Μ
146Κοινοτικό ΓραφείοΠαντάνασσα30-3-2020Έντυπο Μ
145οικία Γκαρτζώνη ΣπύρουΑμμότοπος23-3-2020Έντυπα Μ-Φ
144αρτοποιείο Γεραγόρη ΒασιλείουΡοδαυγή19-3-2020Έντυπα Μ-Φ
143πρατήριο Τόκη ΝεκτάριουΚαμπή17-3-2020Έντυπο Μ
142καφέ Καψάλη ΣωτηρίουΚαμπή27-2-2020Έντυπα Μ-Χ
141τυροκομείο Κοντοχρήστου ΓεωργίουΑμπέλια7-2-2020Έντυπο Μ
140οικία Νάστου ΧρήστουΠαντάνασσα7-2-2020Έντυπα Μ-Φ
139mini market Νάστου Κων/νιαςΑμμότοπος30-1-2020Έντυπο Μ
138αρτοποιείο Γεραγόρη ΒασίληΡοδαυγή30-1-2020Έντυπα Μ-Φ
137καφέ Τσάιμου ΝίκουΚαμπή30-1-2020Έντυπα Μ-Φ
136καφέ Μπαλάφα ΓεωργίαςΚαμπή14-1-2020Έντυπα Μ-Φ
135βρύση ΕκκλησίαςΑμπέλια1-11-2019Έντυπο Μ
134βρύση ΕκκλησίαςΚαμπή1-11-2019Έντυπο Μ
133Δημοτικό ΣχολείοΑμμότοπος1-11-2019Έντυπο Μ
132κτίριο ΒιβλιοθήκηςΔαφνωτή4-10-2019Έντυπο Μ
131βρύση ΕκκλησίαςΡοδαυγή4-10-2019Έντυπα Μ-Φ
130γραφείο Πολιτιστικού ΣυλλόγουΠιστιανά4-10-2019Έντυπο Μ
129βρύση πλατείαςΡοδαυγή11-9-2019Έντυπα Μ-Φ
128Κτίριο ΔημαρχείουΑμμότοπος11-9-2019Έντυπο Μ
127καφενείο Στούπα ΣταματίαςΚαμπή11-9-2019Έντυπα Μ-Φ
126καφενείο ΜπαλάφαΚαμπή26-6-2019Έντυπα Μ-Δ-Χ-ΡΔ
125φούρνος ΓεραγόρηΡοδαυγή18-6-2019Έντυπα Μ-Φ-Χ
124οικία ΚαψάληΚαμπή18-6-2019Έντυπα Μ-Φ
123καφενείο ΓκαρτζώνηΑμμότοπος14-5-2019Έντυπα Μ-Φ
122οικία Τσάπαλη ΓεωργίουΣκούπα18-4-2019Έντυπο Μ
121καφενείο Βάσιου Κων/νουΠιστιανά18-4-2019Έντυπο Μ
120οικία Τσάμη ΔημητρίουΡοδαυγή18-4-2019Έντυπα Μ-Φ
119ΝηπιαγωγείοΚαμπή12-2-2019Έντυπα Μ-Φ
118ταβέρνα Σταύρου ΓεωργίουΡοδαυγή24-12-2018Έντυπα Μ-Χ
117καφ. Καψάλη ΜατούλαςΚαμπή24-12-2018Έντυπα Μ-Χ
116Νηπιαγωγείο Καμπή6-9-2018Έντυπο Μ
115Δημοτικό ΣχολείοΑμμότοπος6-9-2018Έντυπο Μ
114οικία Βασιλείου ΦώτηΔαφνωτή6-7-2018Έντυπο Μ
113οικία Μυλωνά ΓεωργίουΣκούπα6-7-2018Έντυπο Μ
112αρτοποιείο Γεραγόρη ΒασιλείουΡοδαυγή6-7-2018Έντυπα Μ-Φ
111καφ. Βάσιου Κων/νουΠιστιανά6-7-2018Έντυπο Μ
110Παιδικός ΣταθμόςΚαμπή18-5-2018Έντυπο Μ
109οικία Οικονόμου ΓεωργίουΑμμότοπος18-5-2018Έντυπο Μ
108φαρμακείο Σερέτη ΑποστολίαςΑμμότοπος23-3-2018Έντυπο Μ
107οικία Σταμάτη ΗλίαΚαμπή23-3-2018Έντυπο Μ
106οικία Τριάντου ΣταυρούλαςΔαφνωτή14-3-2018Έντυπο Μ
105οικία Τσανίκα Χρ.Σκούπα14-3-2018Έντυπο Μ
104οικία Παπαβασιλείου Κ.Ροδαυγή14-3-2018Έντυπο Μ
103οικία Τσιάμη Χρ.Ροδαυγή14-3-2018Έντυπα Μ-Φ
102οικία Γεωργάνου Φιλ.Πιστιανά14-3-2018Έντυπα Μ-Φ
101οικία Νάστου ΠαναγιώταςΠαντάνασσα14-2-2018Έντυπα Μ-Φ
100οικία Τσάπαλη Γ.Σκούπα11-12-2017Έντυπο
99οικία Τσάμη Δημ.Ροδαυγή11-12-2017Έντυπα
98καφενείο Βάσιου Κ.Πιστιανά11-12-2017Έντυπο
97οικία Λάτση Ν.Αμμότοπος16-11-2017Έντυπο
96Δημοτικό ΣχολείοΚαμπή16-11-2017Έντυπα
95οικία Δήμου Θ.Παντάνασσα16-11-2017Έντυπο
94οικία Ζέρβα Β.Παντάνασσα26-10-2017Έντυπο
93ΝηπιαγωγείοΚαμπή26-10-2017Έντυπο
92οικία Βασιλείου Φ.Δαφνωτή16-10-2017Έντυπο
91οικία Στάμπαμπα Α.Σκούπα16-10-2017Έντυπο
90οικία Παπαβασιλείου Θ.Ροδαυγή16-10-2017ΕΝΤΥΠΑ
89οικία Βέλιου ΧΠιστιανά16-10-2017Έντυπα
88οικία Κιτσαντά Α.Δαφνωτή28-9-2017Έντυπο
87οικία Ζανίκα Κ.Σκούπα28-9-2017Έντυπο
86οικία Σταύρου Κ.Ροδαυγή28-9-2017Έντυπα
85οικία Ευθυμίου Κ.Πιστιανά28-9-2017Έντυπα
84Δημοτικό ΣχολείοΑμμότοπος6-9-2017Έντυπα
83οικία Ζανίκα Κων.Σκούπα20-7-2017Έντυπο
82καφενείο Κοντού Αθ.Ροδαυγή20-7-2017Έντυπο
81οικία Τσάμη Δημ.Ροδαυγή20-7-2017Έντυπα
80οικία Βαρούχου Χρ.Πιστιανά20-7-2017Έντυπο
79οικία Σιαμαντά Χρ.Παντάνασσα6-7-2017Έντυπο
78οικία Καψάλη Μ.Καμπή6-7-2017Έντυπα
77οικία Κολιοκίτσου Ευ.Παντάνασσα14-6-2017Έντυπο
76οικία Χριστογιάννη Βασ.Καμπή14-6-2017Έντυπα
75οικία Τσάπαλη Γ.Σκούπα8-6-2017Έντυπο
74οικία Αθανασίου Κ.Ροδαυγή8-6-2017Έντυπο
73οικία Τσάμη Χρ.Ροδαυγή8-6-2017Έντυπο
72οικία Σφήκα Ηλ.Πιστιανά8-6-2017Έντυπα
71οικία Νάστου Γ.Παντάνασσα24-5-2017Έντυπο
70ΝηπιαγωγείοΚαμπή24-5-2017Έντυπο
69οικία Δημουλά Ι.Αμμότοπος10-5-2017Έντυπα
68οικία Ζανίκα Χρ.Σκούπα10-5-2017Έντυπο
67φούρνος Γεραγόρη Β.Ροδαυγή10-5-2017ΕΝΤΥΠΑ
66οικία Λεπίδα Αθ.Πιστιανά10-5-2017Έντυπο
65οικία Κιτσαντά Απ.Δαφνωτή3-4-2017Έντυπο
64οικία Ζανίκα Απ.Σκούπα3-4-2017Έντυπο
63οικία Ράπτη Ι.Ροδαυγή3-4-2017Έντυπα
62οικία Τσάμη Δ.Ροδαυγή3-4-2017Έντυπο
61οικία Κόκκινου Π.Πιστιανά3-4-2017Έντυπο
60οικία Ζέρβα Ευ.Παντάνασσα21-3-2017Έντυπο
59οικία Μουσσιωτίτσα Βασ.Καμπή21-3-2017Έντυπα
58οικία Καραγιάννη Ι.Αμμότοπος21-3-2017Έντυπο
57οικία Πάτση Νικ.Αμμότοπος7-12-2016Έντυπα
56οικία Παπαβασιλείου / ΧΗΜΡοδαυγή2-12-2016ΕΝΤΥΠΑ
55οικία Παίδαρου ΠαναγιώταςΔαφνωτή13-10-2016Έντυπο
54οικία Τσιάπαλη ΓεωργίουΣκούπα13-10-2016Έντυπο
53οικία Παπαβασιλείου ΗρακλήΡοδαυγή13-10-2016Έντυπο
52οικία Τσάμη Δημ.Ροδαυγή13-10-2016Έντυπα
51καφ. Βάσιου ΑναστασίαςΠιστιανά13-10-2016Έντυπο
50Δημοτικό ΣχολείοΑμμότοπος5-10-2016Έντυπο
49οικία Ρέντζου Θεμ.Παντάνασσα27-9-2016Έντυπο
48Δημοτικό ΣχολείοΚαμπή27-9-2016Έντυπο
47οικία Αντωνίου ΔαμιανόςΔαφνωτή27-7-2016Έντυπο
46οικία Μυλωνά ΙωάννηΣκούπα27-7-2016Έντυπο
45φούρνος Γεραγόρη ΒασιλείουΡοδαυγή27-7-2016Έντυπα
44οικία Βαρούχου ΑναστάσιουΠιστιανά27-7-2016Έντυπα
43οικίαΚαμπή29-6-2016Έντυπα
42οικία Ρέντζιου ΑθανασίουΠαντάνασσα29-6-2016Έντυπο
41οικία Κιτσαντά ΝικολάουΔαφνωτή15-6-2016Έντυπο
40 οικία Ζανίκα ΧρήστουΣκούπα15-6-2016Έντυπο
39οικία Παπαβασιλείου ΗρακλήΡοδαυγή15-6-2016Έντυπα
38κατ. Βαρούχου Χρ.Πιστιανά15-6-2016Έντυπο
37οικία Αντωνίου ΔαμιανούΔαφνωτή11-5-2016Έντυπο
36οικία Ζήση ΑναστάσιουΠαντάνασσα25-4-2016Έντυπο
35καφ. Βάσιου Κων.Πιστιανά16-3-2016Έντυπο
34οικία Τριάντου Νικ.Δαφνωτή2-3-2016Έντυπο
33οικία Ζανίκα Χρ.Σκούπα Καπνά2-3-2016Έντυπο
32οικία Τσάμη Δημ.Ροδαυγή Κακολάγκαδο2-3-2016Έντυπα
31οικία Ζήση Αναστ.Παντάνασσα28-1-2016Έντυπο
30οικία Κόκκινου ΒασιλείουΠιστιανά9-12-2015Έντυπο
29οικία Τσάπαλη ΓεωργίουΣκούπα9-12-2015Έντυπο
28οικία Τριάντου Νικ.Δαφνωτή9-12-2015Έντυπο
27οικία Πάτση Ν.Αμμότοπος2-12-2015Έντυπο
26οικία Σιαμαντά ΧρήστουΠαντάνασσα2-12-2015Έντυπα
25οικία Νάστου ΓεωργίουΠαντάνασσα13-10-2015Έντυπα
24οικία Κιτσαντά Απ.Δαφνωτή7-10-2015Έντυπο
23ΔημαρχείοΑμμότοπος7-10-2015Έντυπο
22καφενείο Βάσιου Κων.Πιστιανά7-10-2015Έντυπο
21οικία Ζανίκα Χρ.Σκούπα7-10-2015Έντυπο
20Δημοτικό ΣχολείοΑμμότοπος23-9-2015Έντυπα
19οικία Μάνθου Χρ.Παντάνασσα15-7-2015Έντυπο
18Οικία ΖέρβαΠαντάνασσα24-06-2015Έντυπο
17Οικία Απ. ΚιτσαντάΔαφνωτή11-06-2015Έντυπο
16Οικία Βασ. ΚόκκινουΠιστιανά11-06-2015Έντυπο
15Οικία Δημ. ΤσάμηΡοδαυγή11-06-2015Έντυπο
14Οικία ΤσάπαληΣκούπα11-06-2015Έντυπο
13Δημοτικό ΣχολείοΑμμότοπος5-6-2015Έντυπο
12Καφενείο ΒέργουΚαμπή29-4-2015Έντυπο
11Οικία Ρέντζου Θεμ.Παντάνασσα29-4-2015Έντυπο
10Οικία Μπούκα ΕλευθερίαςΣκούπα1-4-2015Έντυπο
9Αρτοποιείο Γεραγόρη Βασ.Ροδαυγή1-4-2015Έντυπο
8Οικία Βαρούχου Αθ.Πιστιανά1-4-2015Έντυπο
7Οικία Κιτσαντά ΓεώργιουΔαφνωτή1-4-2015Έντυπο
6Οικία Λάτση Ν.Αμμότοπος11-12-2014Εντυπο
5Οικία ΤσάμηΡοδαυγή5-11-2014Εντυπο
4Οικία ΣφήκαΠιστιανά5-11-2014Εντυπο
3Οικία ΚιτσαντάΔαφνωτή5-11-2014Εντυπο
2Δημοτικό Σχολείο ΑμμοτόπουΑμμότοπος22-10-2014Εντυπο
1Καφενείο ΓκαρτζώνηΑμμότοπος30-04-2014Εντυπο

Αναλύσεις νερού Δ.Ε. Φιλοθέης

247
246οικία Τάσιου ΕυθυμίουΚαλόβατος15-3-2022Έντυπο Μ
245πρατήριο Σερέτη ΑλκιβιάδηΠλησιοί9-2-2022Έντυπο Μ
244οικία Σκαμνέλου ΣπύρουΆγιος Σπυρίδων31-1-2022Έντυπο Μ
243καφέ Δερβίλη ΔημητρίουΡόκκα26-1-2022Έντυπο Μ
242αρτοποιείο Ρίζου ΘωμάΧαλκιάδες26-1-2022Έντυπο Μ
241καφέ Λαζάνα ΓεώργιουΧαλκιάδες31-12-2021Έντυπα Μ-Φ-Χ
240φαρμακείο Γείτονα ΑνδρέαΚαλόβατος28-12-2021Έντυπο Μ
239καφέ Γουίδα ΦώτηΚαλαμιά28-12-2021Έντυπα Μ-Φ
238καφέ Δερβίλη ΔημητρίουΡόκκα28-12-2021Έντυπα Μ-Φ
237οικία Ρίζου ΑθανάσιουΧαλκιάδες16-12-2021Έντυπο Μ
236οικία Σκαμνέλου ΣπύρουΆγιος Σπυρίδων16-12-2021Έντυπο Μ
235οικία Παπαρούνη ΧρήστουΡόκκα13-10-2021Έντυπα Μ-Φ
234φαρμακείο Γείτονα ΑνδρέαΚαλόβατος6-10-2021Έντυπο Μ
233καφέ Γκορόγια ΓεωργίαςΠλησιοί6-10-2021Έντυπο Μ
232καφέ Δερβίλη ΔημητρίουΡόκκα24-9-2021Έντυπα Μ-Φ
231παντοπωλείο Ζώη Κων/νουΚαλαμιά16-9-2021Έντυπα Μ-Φ
230mini market Χαλάστρα Σπ.Άγιος Σπυρίδων16-9-2021Έντυπα Μ-Φ
229οικία Ευθυμίου ΑπόστολουΡόκκα8-9-2021Έντυπα Μ-Φ
228οικία Τσαντήλα ΔημητρίουΚαλόβατος8-9-2021Έντυπα Μ-Φ
227καφέ Γουίδα ΦώτηΚαλαμιά22-7-2021Έντυπο Μ
226οικία Μπέλου ΑθανάσιουΚιρκιζάτες22-7-2021Έντυπο Μ
225οικία Σκαμνέλου ΣπύρουΆγιος Σπυρίδων22-7-2021Έντυπα Μ-Φ
224καφέ Γουίδα ΦώτηΚαλαμιά23-6-2021Έντυπο Μ
223οικία Ευθυμίου ΑπόστολουΡόκκα23-6-2021Έντυπα Μ-Φ
222οικία Ευθυμίου ΑπόστολουΡόκκα23-6-2021Έντυπο Χ
221καφέ Ξυλογιάννη ΑπόστολουΚαλαμιά1-6-2021Έντυπο Μ
220οικία Σκαμνέλου ΣπύρουΆγιος Σπυρίδων1-6-2021Έντυπο Μ
219οικία Τσαντήλα ΔημητρίουΚαλόβατος24-5-2021Έντυπο Μ
218καφέ Τσόγκα ΣωκράτηΚαλόβατος13-5-2021Έντυπα Μ-Φ
217οικία Κέφη ΕυάγγελουΡόκκα13-5-2021Έντυπα Μ-Φ
216οικία Τσώλα ΜιχαήλΡόκκα28-4-2021Έντυπο Μ
215οικία Κατσαντούλα ΝαπολέοντοςΧαλκιάδες28-4-2021Έντυπο Μ
214οικία Παππά ΒασιλείουΚιρκιζάτες21-4-2021Έντυπα Μ-Φ
213οικία Λέκκου ΠαντελήΚαλαμιά21-4-2021Έντυπα Μ-Φ
212καφέ Δεληκούρα ΆγγελουΧαλκιάδες31-3-2021Έντυπα Μ-Φ
211οικία Ζήκου ΝικολάουΚαλόβατος24-3-2021Έντυπο Μ
210πρατήριο Σερέτη ΑλκιβιάδηΠλησιοί24-3-2021Έντυπο Μ
209συνεργείο Τζούκα ΣταμάτηΚαλαμιά12-3-2021Έντυπο Μ
208οικία Ευθυμίου ΑπόστολουΡόκκα12-3-2021Έντυπο Μ
207οικία Κέφη ΕυάγγελουΡόκκα3-3-2021Έντυπα Μ-Φ
206οικία Τσαντήλα ΔημητρίουΚαλόβατος16-2-2021Έντυπο Μ
205οικία Γκαρτζονίκα ΗλίαΆγιος Σπυρίδωνας16-2-2021Έντυπα Μ-Φ
204οικία Τζώρα ΓιώργουΚαλαμιά23-12-2020Έντυπο Μ
203οικία Δήμου ΔημήτρηΧαλκιάδες17-12-2020Έντυπα Μ-Φ-Χ
202καφέ ΜπέλουΚιρκιζάτες7-12-2020Έντυπο Μ
201οικία Παπατάτση ΓιώργουΚαλαμιά7-12-2020Έντυπα Μ-Φ
200οικία Ευθυμίου ΑπόστολουΡόκκα30-11-2020Έντυπα Μ-Φ-Χ
199Εκκλησία βρύσηΠλησιοί26-11-2020Έντυπο Μ
198οικία Βράκα ΑπόστολουΆγιος Σπυρίδωνας26-11-2020Έντυπα Μ-Φ
197καφέ Τσόγκα ΣωκράτηΚαλόβατος11-11-2020Έντυπο Μ
196καφέ Δεληκούρα ΆγγελουΧαλκιάδες11-11-2020Έντυπα Μ-Φ
195καφέ Τσόγκα ΣωκράτηΚαλόβατος28-10-2020Έντυπο Μ
194mini market Χαλάστρα Σπ.Άγιος Σπυρίδωνας28-10-2020Έντυπα Μ-Φ
193Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας11-9-2020Έντυπα Μ-Φ
192Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά11-9-2020Έντυπο Μ
191οικία Λάζαρου ΣωτηρίουΆγιος Σπυρίδωνας7-8-2020Έντυπο Μ
190καφέ Σερέτη ΙωάννηΚιρκιζάτες15-7-2020Έντυπο Μ
189mini market Τσαντήλα ΓεωργίουΚαλόβατος10-7-2020Έντυπο Μ
188οικία Σκαμνέλου ΓεωργίουΆγιος Σπυρίδωνας10-7-2020Έντυπα Μ-Φ
187παντοπωλείο Ζώη Κων/νουΚαλαμιά11-6-2020Έντυπα Μ-Φ
186οικία Ντοκομέ ΑλέξανδρουΠλησιοί3-6-2020Έντυπο Μ
185οικία Παπαγεωργίου Κων/νουΡόκκα3-6-2020Έντυπα Μ-Φ
184καφέ Δεληκούρα ΆγγελουΧαλκιάδες29-5-2020Έντυπο Μ
183οικία Γκαρτζονίκα ΧαράλαμπουΆγιος Σπυρίδωνας20-5-2020Έντυπο Μ
182καφέ Μπέλου ΑθανασίουΚιρκιζάτες20-5-2020Έντυπα Μ-Φ
181Κοινοτικό ΓραφείοΡόκκα15-5-2020Έντυπο Μ
180καφέ Κατσιγιάννη ΑρτέμιδοςΚαλαμιά15-5-2020Έντυπα Μ-Φ
179οικία Τσαντήλα ΓεωργίουΚαλόβατος30-4-2020Έντυπο Μ
178οικία Τσιώλα ΘεόδωρουΡόκκα13-4-2020Έντυπο Μ
177mini market Κατσούλα ΜιχαήλΚαλαμιά13-4-2020Έντυπα Μ-Φ
176πρατήριο καυσίμων Σερέτη ΑλκιβιάδηΠλησιοί3-4-2020Έντυπα Μ-Φ
175οικία Παππά ΔημητρίουΧαλκιάδες3-4-2020Έντυπο Μ
174supermarket Τσιάτσου Κων/νουΆγιος Σπυρίδωνας30-3-2020Έντυπα Μ-Φ
173οικία Παπαγεωργίου Κων/νουΡόκκα23-3-2020Έντυπο Μ
172οικία Μπέλου ΜιλτιάδηΚιρκιζάτες18-3-2020Έντυπο Μ
171βρύση ΕκκλησίαςΡόκκα17-3-2020Έντυπα Μ-Φ
170κρεοπωλείο Ξυλογιάννη ΑπόστολουΧαλκιάδες17-3-2020Έντυπο Μ
169καφέ Δεληκούρα ΆγγελουΧαλκιάδες17-3-2020Έντυπο Μ
168καφέ Δερβίλη ΔημητρίουΡόκκα27-2-2020Έντυπα Μ-Χ
167οικία Γκριμπαβιώτη Κων/νουΆγιος Σπυρίδωνας27-2-2020Έντυπα Μ-Χ
166οικία Φραγκατσή ΗλίαΚαλόβατος28-1-2020Έντυπο Μ
165οικία Νάνου ΚασσιανήςΆγιος Σπυρίδωνας28-1-2020Έντυπα Μ-Φ
164καφέ Δελικούρα ΔιονύσηΧαλκιάδες14-1-2020Έντυπο Μ
163καφέ Βάντζου ΣτέφανουΡόκκα14-1-2020Έντυπο Μ
162καφενείο Μπαράκου Κων/νουΡόκκα28-11-2019Έντυπο Μ
161κρεωπολείο Μπέλου ΧαράλαμπουΚιρκιζάτες22-11-2019Έντυπο Φ
160οικία Ντάλια Κων/νουΚαλαμιά1-11-2019Έντυπο Μ
159καφενείο Τσιρογιάννη Κων/νουΧαλκιάδες24-10-2019Έντυπο Μ
158καφενείο Ευαγγέλου ΛάμπροςΡόκκα24-10-2019Έντυπα Μ-Χ
157καφενείο Πέταλη ΓεωργίουΚαλόβατος18-10-2019Έντυπα Μ-Φ
156ΔημοτικόΆγιος Σπυρίδωνας20-9-2019Έντυπα Μ-Φ
155ΝηπιαγωγείοΚαλόβατος20-9-2019Έντυπο Μ
154καφενείο Ντάλια Κων/νουΚαλαμιά11-7-2019Έντυπο Μ
153καφενείο Ντέμσια ΕυαγγελήςΡόκκα11-7-2019Έντυπο Μ
152οικία Νούτση ΕυθυμίαςΆγιος Σπυρίδωνας27-6-2019Έντυπα Μ-Φ
151οικία Ζήκου ΧρυσόστομουΚαλόβατος27-6-2019Έντυπο Μ
150ΕκκλησίαΡόκκα26-6-2019Έντυπα Μ-Φ-Χ-ΡΔ
149οικία ΤσόγκαΚαλόβατος13-6-2019Έντυπα Μ-Φ
148ΔημοτικόΚαλαμιά12-6-2019Έντυπα Μ-Χ
147οικία Αράπη ΔημητρίουΚιρκιζάτες6-6-2019Έντυπα Μ-Φ
146"ΔΩΔΩΝΗ"Χαλκιάδες21-5-2019Έντυπο Μ
145ΔημοτικόΚαλαμιά21-5-2019Έντυπα Μ-Φ
144οικία ΣκραματζούραΠλησιοί14-5-2019Έντυπα Μ-Φ
143ΔημοτικόΆγιος Σπυρίδωνας6-5-2019Έντυπο Μ
142ΔημοτικόΚαλόβατος6-5-2019Έντυπα Μ-Φ
141ΔημοτικόΆγιος Σπυρίδωνας4-4-2019Έντυπα Μ-Φ
140ψησταριά Ξυλογιάννη ΑπόστολουΚαλαμιά4-4-2019Έντυπο Μ
139καφενείο ΜπέλλουΚιρκιζάτες4-4-2019Έντυπα Μ-Φ
138καφενείο Πέταλη ΓεωργίουΚαλόβατος4-4-2019Έντυπο Μ
137Δημοτικό Χαλκιάδες3-4-2019Έντυπα Μ-Φ
136Γεώτρηση 2Ρόκκα13-3-2019Έντυπα Μ-Φ
135Δημοτικό Κιρκιζάτες13-3-2019Έντυπα Μ-Φ
134Γεώτρηση 2Ρόκκα17-12-2018Έντυπο Μ
133Γεώτρηση 1Ρόκκα17-12-2018Έντυπο Μ
132Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας21-12-2018Έντυπα Μ-Φ
131καφενείο Μπόκου ΑλέξανδρουΚιρκιζάτες21-12-2018Έντυπο Μ
130οικία Κατσαντούλα ΦίλιππουΧαλκιάδες9-11-2018Έντυπο Μ
129οικία Καραμιχάλη ΜιχάληΚιρκιζάτες9-11-2018Έντυπο Μ
128Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας13-9-2018Έντυπα Μ-Φ
127Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά6-9-2018Έντυπο Μ
126καφενείο Σερέτη ΧρυσούλαςΚιρκιζάτες13-7-2018Έντυπα Μ-Φ
125οικία Σερέτη ΔημητρίουΠλησιοί13-7-2018Έντυπο Μ
124οικία Τόϊκα ΑνδρέαΚαλόβατος13-6-2018Έντυπο Μ
123οικία Πόππα ΝίκουΠλησιοί13-6-2018Έντυπο Μ
122Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά29-5-2018Έντυπο Χ
121Δημοτικό ΣχολείοΧαλκιάδες29-5-2018Έντυπο Χ
120οικία Αράπη ΧρήστουΚιρκιζάτες4-5-2018Έντυπο Μ
119οικία Φώνιου ΑικατερίνηςΠλησιοί4-5-2018Έντυπο Μ
118ΓυμνάσιοΧαλκιάδες19-4-2018Έντυπο Μ
117οικία Κατσιγιάννη ΜαρίτσαςΚαλαμιά19-4-2018Έντυπο Μ
116οικία Μπαγιώργα ΔημητρίουΡόκκα19-4-2018Έντυπο Μ
115οικία Ευαγγέλου ΓεωργίουΡόκκα7-3-2018Έντυπο Μ
114"ΔΩΔΩΝΗ"Χαλκιάδες7-3-2018Έντυπο Μ
113Δημοτικό ΣχολείοΧαλκιάδες7-3-2018Έντυπα Μ-Φ
112οικία Ξυθάλη ΙωάννηΠλησιοί7-3-2018Έντυπα Μ-Φ
111οικία Μπέλου ΣταύρουΚιρκιζάτες22-2-2018Έντυπο Μ
110Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας22-2-2018Έντυπα Μ-Φ
109Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά14-2-2018Έντυπο Μ
108οικία Τσόγκα Μιχ.Καλόβατος14-2-2018Έντυπο Μ
107Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας13-12-2017ΕΝΤΥΠΑ
106οικία Τσαγκωνα Κ.Καλόβατος13-12-2017ΕΝΤΥΠΑ
105Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά8-12-2017ΕΝΤΥΠΑ
104οικία Μπαράκου Φ.Ρόκκα4-12-2017Έντυπο
103οικία Κατσούλα Α.Καλαμιά27-11-2017Έντυπο
102Δημοτικό ΣχολείοΚιρκιζάτες23-11-2017Έντυπο
101οικία Σερέτη Ν.Πλησιοί23-11-2017Έντυπο
100καφενείο Στράτου Α.Καλαμιά16-11-2017Έντυπο
99οικία Ψυχογιού Α.Καλόβατος9-11-2017Έντυπα
98οικία Κοντοπάνου Γ.Πλησιοί9-11-2017Έντυπο
97οικία Γκίκα Ι.Άγιος Σπυρίδωνας1-11-2017Έντυπο
96καφενείο Ντέμσια Α.Ρόκκα26-10-2017Έντυπο
95οικία Κολιού Β.Ρόκκα26-10-2017Έντυπα
94οικία Σίμου Μ.Κιρκιζάτες9-10-2017Έντυπο
93Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά2-10-2017Έντυπο
92καφενείο Τσάκα Μ.Πλησιοί18-9-2017Έντυπο
91Δημοτικό ΣχολείοΧαλκιάδες18-9-2017Έντυπο
90Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας18-9-2017Έντυπο
89Δημοτικό ΣχολείοΚαλόβατος13-9-2017Έντυπα
88οικία Μπέλου Χ.Κιρκιζάτες31-8-2017Έντυπο
87οικία Καραμπούλα Λ.Καλόβατος31-8-2017Έντυπο
86οικία Σίσκα Β.Καλόβατος27-7-2017Έντυπα
85οικία Κατσιγιάννη Κων.Καλαμιά11-7-2017Έντυπο
84οικία Ευταξία Μ.Ρόκκα11-7-2017Έντυπα
83οικία Καλαμπαλίκη Α.Άγιος Σπυρίδωνας27-6-2017Έντυπο
82οικία Σίσκα Κων.Καλόβατος 21-6-2017Έντυπα
81καφενείο Τσιρογιάννη Παν.Χαλκιάδες14-6-2017Έντυπα
80Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας24-5-2017Έντυπα
79καφενείο Κατσούλα ΧριστίναςΧαλκιάδες18-5-2017Έντυπα
78οικία Μπέλου ΜιλτιάδηΚιρκιζάτες18-5-2017Έντυπο
77Δημοτικό ΣχολείοΚαλόβατος18-5-2017Έντυπο
76οικία Ντοκουμε Ιωαν.Πλησιοί18-5-2017Έντυπο
75οικία Ντέμσια Αρ.Ρόκκα10-4-2017Έντυπα
74οικία Σεντόρη Λαμ.Πλησιοί27-3-2017Έντυπο
73οικία Μπέλου Στ.Κιρκιζάτες27-3-2017Έντυπα
72"ΔΩΔΩΝΗ"Χαλκιάδες21-3-2017Έντυπο
71Δημοτικό ΣχολείοΚαλόβατος2-3-2017Έντυπο
70οικία Σερέτη Βασ.Πλησιοί2-3-2017Έντυπο
69οικία Μπαλάτη Χρ.Καλαμιά2-3-2017Έντυπο
68οικία Μπαϊλη Ελ. /ΧΗΜΚαλαμιά7-12-2016ΕΝΤΥΠΑ
67οικία Τάσιου Νικ.Κιρκιζάτες7-12-2016Έντυπο
66οικία Τόϊκα ΑνδρέαΚαλόβατος7-12-2016Έντυπο
65οικία Δημουλιά Σπ.Πλησιοί7-12-2016Έντυπο
64οικία Παπαρούνη / ΧΗΜ.Χαλκιάδες2-12-2016ΕΝΤΥΠΑ
63φαρμακείο ΜπακάληΆγιος Σπυρίδωνας9-11-2016Έντυπο
62οικία Σίμου ΕυάγγελουΚιρκιζάτες9-11-2016Έντυπο
61οικία Ξυλογιάννη Κων.Καλαμιά24-10-2016Έντυπο
60ΝηπιαγωγείοΧαλκιάδες5-10-2016Έντυπα
59Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά27-9-2016Έντυπο
58οικία Βάντζου Νικ.Ρόκκα14-9-2016Έντυπο
57καφ. Δοσούλα ΜαρίναςΚαλόβατος13-7-2016Έντυπο
56οικία Ξυθάλη ΒασιλικήςΠλησιοί13-7-2016Έντυπο
55οικία Ντάλια ΕυστράτιουΚαλαμιά29-6-2016Έντυπο
54οικία Σίμου Κων.Κιρκιζάτες2-6-2016Έντυπο
53Δημοτικό Σχολείο / ΧΗΜ.Άγιος Σπυρίδωνας26-5-2016ΕΝΤΥΠΑ
52οικία Μπαζάτη ΙωάννηΚαλαμιά26-5-2016Έντυπα
51"ΔΩΔΩΝΗ"Χαλκιάδες18-5-2016Έντυπο
50παντ. Παπαρούνη ΧρήστουΧαλκιάδες18-5-2016Έντυπο
49οικία Παπαρούνη ΓεωργίουΡόκκα18-5-2016Έντυπο
48ΝηπιαγωγείοΡόκκα11-5-2016Έντυπο
47οικία Τζώρα ΑντωνίουΡόκκα25-4-2016Έντυπο
46οικία Ξυθάλη Βασ.Πλησιοί4-4-2016Έντυπο
45ΝηπιαγωγείοΧαλκιάδες16-3-2016Έντυπο
44οικία Φανουρίσου Βασ.Πλησιοί9-3-2016Έντυπο
43οικία Παππά Βασ.Κιρκιζάτες9-3-2016Έντυπο
42ΝηπιαγωγείοΡόκκα9-3-2016Έντυπο
41οικία Γεωργάρα Κων.Άγιος Σπυρίδωνας16-2-2016Έντυπα
40Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά28-1-2016Έντυπο
39οικία Ρουπακιά ΛάμπρουΚαλόβατος28-1-2016Έντυπο
38οικία Ζιώβα Αικ.Καλαμιά14-1-2016Έντυπο
37ΝηπιαγωγείοΡόκκα2-12-2015Έντυπο
36οικία Λάζαρου ΣωτήριουΆγιος Σπυρίδωνας25-11-2015Έντυπα
35Δημοτικό ΣχολείοΚαλόβατος11-11-2015Έντυπα
34οικία Καρούτα Γρ.Πλησιοί11-11-2015Έντυπο
33Δημοτικό ΣχολείοΚιρκιζάτες11-11-2015Έντυπο
32οικία Τσαραδήμα Ευαγ.Καλαμιά11-11-2015Έντυπο
31ΔΩΔΩΝΗΧαλκιάδες29-10-2015Έντυπα
30οικία Ροντογιάννη Παρ.Άγιος Σπυρίδωνας13-10-2015Έντυπο
29Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά7-10-2015Έντυπα
28οικία Δραγατάκη Κων.Πλησιοί16-9-2015Έντυπο
27ΝηπιαγωγείοΧαλκιάδες2-9-2015Έντυπο
26οικία Τσαραδήμα ΧρήστουΡόκκα2-9-2015Έντυπο
25Δημοτικό ΣχολείοΆγιος Σπυρίδωνας2-9-2015Έντυπο
24οικία Σερέτη ΦωτεινήςΚιρκιζάτες2-9-2015Έντυπο
23ΝηπιαγωγείοΚαλόβατος2-9-2015Έντυπα
22οικία Παπαρούνη ΠαντελήΡόκκα29-7-2015Έντυπο
21οικία Κατσιγιάννη Κων.Καλαμιά15-7-2015Έντυπο
20οικία Γεωργίας ΣφήκαΚαλόβατος1-7-2015Έντυπο
19οικία ΤσάτσουΑγ. Σπυρίδων1-7-2015Έντυπο
18οικία ΡακόπουλουΚιρκιζάτες24-06-2015Έντυπο
17οικία Ντάλια Χρ.Καλαμιά16-06-2015Έντυπο
16οικία Βάντζου Απ.Ρόκκα5-6-2015Έντυπο
15οικία Ντέμσια Ν.Ρόκκα5-6-2015Έντυπο
14οικία Σερέτη Δ.Πλησιοί28-5-2015Έντυπο
13οικία Αράπη ΣωτηρίαςΚιρκιζάτες28-5-2015Έντυπο
12Δημοτικό ΣχολείοΚαλόβατος28-5-2015Έντυπο
11ΓυμνάσιοΧαλκιάδες28-5-2015Έντυπο
10οικία Γεωργίου Αθ.Αγ. Σπυρίδων20-5-2015Έντυπο
9οικία Τσαντήλα Χρ.Καλόβατος29-4-2015Έντυπο
8οικία Ζέρβα Λ.Άγιος Σπυρίδων29-4-2015Έντυπο
7Δημοτικό ΣχολείοΚαλαμιά18-3-2015Έντυπο
6Νηπιαγωγείο ΧαλκιάδωνΧαλκιάδες17-09-2014Εντυπο
5Δημοτικό Σχολείο Αγ. ΣπυρίδωναΑγιος Σπυρίδων17-09-2014Εντυπο
4Οικία Ταράμπολα ΚαλόβατοςΚαλόβατος02-10-2014Εντυπο
3Νηπιαγωγείο ΡόκκαΡόκκα22-10-2014Εντυπο
2οικία Αράπη Νικ.Πλησιοί13-11-2014Εντυπο
1οικία Τάσσιου Νικ.Κιρκιζάτες11-12-2014Εντυπο